Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Και οι χαζομάρες συνεχίζονται

Ο Χρόνος έχει άμεση σχέση με τη δημιουργία Πλανητών, όπως το άυλο είναι σχετικό με τη Σχετική Υγρασία. Η ίδια η διαφάνεια μεταφοράς μας σε διαυγές super nova ''φούσκας'' ή φυσαλίδας που ορίζονται από την Υγεία της δροσοσταλίδας , με αντιστροφή νετρονίου σε φωτόνιο χωρίς τον κύκλο (αλυσίδα) του Άνθρακα. Ωστόσο η αδιαφάνεια του άλατος εμποδίζει το Ιώδιο να αφανίσει κάθε μορφής μη βαρυτικής δύναμης, παρά να στέκει ως όγκος της πρώτης επαφής μέσω ρεύματος αέρος και Σχετικής Υγρασίας στα πλαίσια της πληρότητας της γλύκας και της θρεπτικής ουσίας του κακάο. Μας ορίζει η Φύση, όχι ως Μηλιά αλλά ως νίκη των ζώων και άγριων θυελλωδών ανέμων στη δίκη του Άδη για τη Μόλυνση και καταστροφή του Πλανήτη, ξεκινώντας από τον Αμαζόνιο.
Η Ψυχή είναι το νερό και το Πνεύμα η φωτιά. Η ταύτιση της σκέψης, ακόμα και ως εικόνα, μπορεί να είναι μία αρχή μεταφοράς της Ύλης από ένα σημείο μηδέν σε κάποιο άλλο σημείο μηδέν επαναφέροντας την ύπαρξη ως ίδια Ύλη. Ορίζοντας το σημείο μηδέν, την καρποφορία σε ουδέτερη ζώνη κατασκευής ουδέτερου ηλεκτρικού φορτίου με μορφή κύκλου. Το τρίγωνο της Λύτρωσης χωράει στο ρόμβο του Τιτανίου αν πούμε ότι το λευκό του Βούδα δεν είναι υπεύθυνο για το κώνειο του Σωκράτη.

Υ.Γ. Η στιγμή δημιουργεί το Χρόνο και η ανάμνηση τον επαναφέρει ως λοξή πορεία του βέλους της σταθεράς της Μνήμης του στο Χώρο. Αποκλείεται να έχει μία μόνο κατεύθυνση όταν η ίδια η Γη κρύβει διαστάσεις άγνωστες στο Χρόνο, από πλευρά παρατήρησης, αλλά συμβατές με το Χώρο, ''άοσμες'' στις μηχανές του αίματος προπέλες, σιδηρούν παραπέτασμα, ανθρώπους. Η Φαντασία ορίζει τις τομές διεξόδων των νευμάτων των πυριτικών των νεύρων εντάσσοντάς τες στις Πύλες της πυκνότητας των ρευμάτων όλων των ειδών Αέρα. Όσο η Γη είναι άρρωστη η φυσική λειτουργία της Μαγείας της δε θα μπορέσει ποτέ να εξηγήσει τις διαστάσεις της. Πόσο μάλλον το Χωρόχρονο της μέχρι το Όζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου