Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Πανάκεια η σιωπή αλλά θα τα πω

Η φυσαλίδα είναι το 'ανθρακικό' της πρώτης ένωσης της κορύφωσης της συμμετρίας με το θετικό φορτίο του οξυγόνου. Τί εννοώ με αυτό!; Την κινητική ενέργεια της ώθησης ή μάλλον εκτίναξης του θετικού φορτίου από την πρώτη συμμετρική σκιά. Κάπου εκεί το Φούξια Χρυσό δεν είναι μόνο το Ήλιο. Η σκιά οφείλεται στο θείο και το θετικό φορτίο για τη σοφία της πρώτης εντύπωσης. Υποθέτω ότι η δεύτερη διάσταση είναι οι σκιές. Όλων. Η παραίσθηση, η εντύπωση της εικόνας δηλαδή στον όγκο του Γκρι. Γκρι Λευκό και υγρασία. Ο πάγος είναι ο θεμέλιος λίθος της ζωής και το χημικό στοιχείο Θείο της ύπαρξης.
Το να μη σε νοιάζει μία αληθινή κατάσταση δεν σημαίνει ότι νιώθεις πάντα. Η επικοινωνία της πραγματικότητας μέσω του εντέρου. Είμαστε αποτέλεσμα της πρώτης βλεφαρίδας σκουληκιών; Το μόνο σίγουρο η ύπαρξη μας και το δέσιμο μας είναι μία ιδιότητα των νετρονίων. Η ουδετερότητα του. 
Και πετύχαμε ενέργεια αφοπλιστική κι έτοιμη για τον Ύστερο Καπιταλισμό. 
Υ.Γ. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ, Η πραγματικότητα είναι ύλη. Τη δημιουργεί μέσω του C. Η διάθλαση της προκαλεί τριβή με το φωτόνιο. Είναι ο Ήλιος και το Φεγγάρι. Τα άστρα και οι δορυφόροι των πλανητών. Η τριβή του C πάνω στην λεπίδα του CO. Η λεπίδα είναι ο κρύσταλλος της αλμύρας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου