Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ιδού η αδράνεια της Καταστροφής

 Η Ενέργεια στην υπερβολή της (Εγωισμός) ή στο υπέρκορο της (Η Ψυχή) είναι μία διαβρωτική διαδικασία ενάντια στο πεπερασμένο της ουδετερότητας της Ύπαρξης. Οι διαταράξεις αυτές στο Σύμπαν (όπως το έχει θέσει ο άνθρωπος) ορίζουν την αρχή της πρώτης φυσικής ένωσης του π με την επιτάχυνση του He ως δράση Δημιουργίας.

(Παγίδα: Ορίστε μου τη Μεγάλη Έκρηξη σε σχέση με το νετρόνιο)

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

E=mc2 (Part Two)

 Η Ενέργεια είναι διαβρωτική διαδικασία στην υπερβολή της (μαύρες τρύπες) ή στο υπέρκορο της (Σύμπαν στο ανθρώπινο ορατό φάσμα φωτός). Το όριο της είναι πάντα η καθαρή συνείδηση (στον ανθρώπινο νου) ως το πεπερασμένο της μάζας, όπου συμπυκνώνεται μέσω της ταχύτητας ακτινοβολίας λάμψης της Ψυχής. Η λάμψη αυτή  ωθείται μέχρι τον εκθέτη 2  ώστε να καμπυλωθούν τα άκρα [(πρωτόνιο & ηλεκτρόνιο) η ποικίλα σύζευξη τους σε ηλεκτρικά φορτία = διακυμάνσεις γονιδίων DNA] και να ενωθούν μέσω της καύσης στην ουδέτερη ζώνη (νετρόνιο) καρποφορίας (Άρωμα) των τεσσάρων Φυσικών Στοιχείων. Εκεί αρχίζει η Χημεία. Ο εγκλωβισμός του ολοκληρώματος σε ορθή γωνία τετραγώνου (πρίσματος άλατος ή ορυκτού κρύσταλλου) δημιουργεί την παθογένεια του μορίου.

Για παράδειγμα, Η ίση ποσότητα Τιτανίου στον πυρήνα δορυφόρου με αυτήν στον πυρήνα του Πλανήτη γύρω από τον οποίο περιστρέφεται, δημιουργεί  χώμα και Νερό, μέσω του κολλαγόνου (το πρίσμα σε οργανική πτώση) που θρέφει ο αντίστοιχος Ήλιος σαν πρώτη οργανική ύλη, με πρόγονο το Νικέλιο και την αναπόφευκτη διάβρωση του στον εκάστοτε Πλανήτη που φέρει ίχνη Ύπαρξης με κίνητρο την κατασκευή του πλάσματος του αίματος (βλ. Γη).

Απορίες: Ποια η σχέση Νικελίου και Τιτανίου, αν πω ορμόνες; Πόσο αθώος είναι ο μεταβολισμός στην οξείδωση του Fe σε αναγωγικές συνθήκες υγρού περιβάλλοντος διαττόντων αστέρων;

 

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Τα σκουλήκια ως τροφή μυκήτων

Η Ύπαρξη, ως Έννοια, είναι μέρος της Καταστροφής (Βαρύτητα;). Η Ένωση της παράπλευρης δυαδικότητας του Σύμπαντος είναι μέρος της Δημιουργίας (“ανάταση”;), ουσιαστικά του Έρωτα. Η Αγάπη οφείλει να διασπαστεί και να καταστρέψει μέχρι να ενωθεί, δεδομένου ότι το Εγώ και ο Εαυτός είναι παράλληλες ευθείες (ή Έννοιες) που πηγάζουν από την κάθετη διάμετρο του “κύκλου” της καρδιάς. Στην ουσία ο Έρωτας προσφέρει το συναίσθημα (ο “κύκλος”) και η Αγάπη (η κάθετη διάμετρος) τόσο το νου όσο και το πεπερασμένο του Νετρονίου. Τον πολλαπλασιασμό δηλαδή των ηλεκτρικών φορτίων μέσα στην αρχή σύμπτυξης εξόδου του άλατος στον Πλανήτη Γη, ως αρνητικό φορτίο (στην Αστροφυσική) ή αρσενική φύση (στη Γενετική).

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

NaO+Cl: Υπάρχει σα φυσικός τύπος στην Αστροφυσική και σα βιοχημικός στην παθολογία;

Το Η2  δημιούργησε το Οξυγόνο ή το Ηe, μέσω της τριβής του με τον πρώτο Ήχο; Άρα ο C είναι το στάχυ!; Σίγουρα το Η2 προηγείται του Ο2  και του Η+ , όμως δεν προκύπτει(;) από τη Μεγάλη Έκρηξη. Μάλλον πρόκειται για Γαλαξία υπό κατασκευή πλανητών. Ίσως βρέφος. Το Η2Ο σε αυτήν τη φάση μπορεί να υπάρχει μόνο στον Πλανήτη Γη. Τα υπόλοιπα είναι συμπαντικές Έννοιες που καθορίζονται από βακτήρια ή βακτηρίδια λουτρών έναρξης χημικών στοιχείων μεταβολισμών δύο ταχυτήτων. Και δεν ξέρω αν στα βακτήρια μπαίνει το Νικέλιο. Η Χλωρίδα και ειδικά η Πανίδα δεν είναι τυχαίες. Ίσως η Γη είναι ολογράμματα τους, ως αποτυπώσεις δονήσεων τριβής ήχων ή έστω αέναου γέλιου μέσα στην ιδιομορφία των ηλεκτρικών φορτίων. Ο άνθρωπος είναι (σίγουρα ή άραγε) κατασκευή μυκήτων ως απόρροια επικράτησης των Δέντρων!; Καταλήγεις, λογικά, στον Πλάτανο και στην πρώτη Αγριελιά.
Οι σκιές δεν είναι τυχαίες ας πω, και σίγουρα κρύβουν Υπάρξεις.
Το πείραμα του αιθέρα να τολμήσω να αναρωτηθώ!;
Τα μέταλλα λογικά κρατούν τις Βαρυτικές έλξεις σε ισορροπία. Ένας τύπου ελέγχου, γνωστός στο πολιτικό ή επιχειρηματικό κομμάτι όπως τα όρισε η ανθρώπινη εποχή.
Ωστόσο η Πολιτική και η Πίστη πηγάζουν από τη ζωή, η πρώτη, και των Εαυτών αρχή, η δεύτερη, με θεμέλιο την Τέχνη, ως πρώτες Ανθρώπινες Συμπαντικές φιγούρες και οι τρεις, ασυνειδήτου(!) εγωισμών, η τρίτη, τριβών δημιουργίας νερών. Κάπου εκεί η προϊστορική κότα έκανε το αυγό.
Και ανάποδα φοριέται η Φαντασία, όπως είπε ο Ελύτης αν θυμάμαι καλά. Ε, τι λέτε φυλλωσιές μου!;

Μας κόστισε πολύ τελικά το μυρμήγκι στο φαγητό σου αγελάδα μου ή ο ταύρος κάτι γνωρίζει και από Έρωτα!; Σίγουρα ένα όνειρό μου πάντως είναι να πάω Κορσική. Και μάλλον δε φταίνε τόσο τα cartoon όταν το λάθος είναι θέμα οπτικής.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ



“Η βία της χαράς”. Η βία είναι μέρος του φωτός. Μόνον αυτό την εμπεριέχει. Η Ηλιαχτίδα είναι η απαλή ακτίνα που δροσίζει τη χαρά μέσω της διάχυσης της ακτινοβολίας βιταμίνης D, ώστε να συμβεί ο μηχανισμός για μη διαβρωμένων (και για την ανθρώπινη κατασκευή) ιστών. Να καταργήσει στο συνειδητό το Θάνατο, μέσα από μία τεράστια δύναμη που κουβαλάει το χιούμορ στο στομάχι της η Συμπυκνωμένη ύλη του δικού μας  πεπερασμένου σύμπαντος.. σε μία κρυφή πύλη, μέσα στην επανάληψη του ασυνειδήτου, για να έχουμε όλοι όσοι κατοικούμε στη Γη το δικαίωμα να φτερουγίζουμε στης ομορφιάς αγέλη ουράς του Πίτερ Παν. Το μυστικό το κρύβει ένα υπό εξαφάνιση ερπετό με ένα ένζυμό του. Ωστόσο οφείλει να παραμείνει ζωντανό το συγκεκριμένο όν και να θεραπεύσει κάθε άρρωστο νερό, ανθρώπινων και  όχι μόνο, νεύρων στον οργανισμό τους. Τα κόπρανα του περιέχουν ένα θετικού τύπου ένζυμο το οποίο είναι το φάρμακο για την είσοδο στον κόσμο των παραμυθιών. Τα παραμύθια είναι η πρώτη έξοδος συνείδησης αρχή, η επικοινωνία δηλαδή, δύο αντιθέτων φύσεων δημιουργία λόγου και αφής. Βάζω εδώ της Ποίησης και της Μουσικής. Σίγουρα στο ένζυμο αυτό υπάρχει μία άμεση, ή μία αντίστοιχη, χημική ένωση με του  χρυσού, το μέταλλο, το αίμα, αλλά σε οργανική κατάσταση. Τα ζώα είναι γιατροί μας, με το δικό τους τομέα σε κάθε Βασίλειο τους. Αλλά να είναι υγιή κι εν ζωή. Δε θα πω ποιο ερπετό είναι αυτό.
Χρειαζόμαστε την Άγρια Φύση.
ΌΧΙ ΆΛΛΕΣ ΦΥΛΑΚΈΣ. Αχ πολιτικοί κρατούμενοι! Άνθρωποι, Χλωρίδα και Πανίδα.
Η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΠΆΝΤΑ ΝΙΚΆ ΌΤΑΝ ΔΕ ΦΟΒΆΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ!!!!!
ΠΕΊΤΕ ΤΏΡΑ ΜΠΟΥ…ΤΑΜΠΟΎ. ΤΑΜΠΟΎΡΙ Ο ΤΑΜΠΟΥΡΆΣ.
Εν είδα και ακόμα τα σκουπίδια.
                                                                                Ευχαριστώ το Νικόλα Μποντίνα

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Βιετνάμ


Η Υγεία νικάει τη θλίψη; Άρα οι πνεύμονες, ως οργανισμός, έχουν άμεση σχέση με τη Βαρύτητα των ταλαντώσεων του οξυγόνου, σύμφωνα με τον άνθρακα που αποβάλουν. Κάπως έτσι η καρδιά εποπτεύει την αιώρηση μέσω του ανοσοποιητικού συστήματος, εισβάλλοντας στο πλάσμα του νερού που ορίζει ο Αίσωπος του κόκκινου του αίματος, των παραμυθιών της άγριας ουσίας της Φύσης των Δέντρων, κολλαγόνο, νίκη, για την ανθρώπινη ύπαρξη σα μύκητας μίας ελπίδας που δεν τη συγχωρεί η Αξία ενός ιού  όμως την προκαλεί με στόχο ένα πορτοκάλι. Κάπως έτσι το Φεγγάρι δημιούργησε το CO2 για να μπορέσει να έχει Τιτάνιο η μήτρα του Πλανήτη Γη. Φταίει το Ανακόντα ή μία πιθανή θεραπεία του καρκίνου των οστών;